Español puesto en practica 1 libro del alumno

Español puesto en practica libro del alumno

Español puesto en práctica 1- Libro del alumno

Το νέο αυτό βιβλίο απαρτίζεται από μία εισαγωγική και 12 θεματικές ενότητες, οι οποίες καλύπτουν τα θέματα που αφορούν στην καθημερινή μας ζωή. Θέματα όπως το σπίτι και η πόλη, οι μετακινήσεις, το φαγητό, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία, η υγεία και η ευεξία καλύπτονται διεξοδικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τις γλώσσες στα επίπεδα Α1-Β1.

Κάθε θεματική ενότητα περιλαμβάνει κείμενα, διαλόγους, ασκήσεις λεξιλογίου, έκφρασης και ακουστικής κατανόησης. Στις τελευταίες σελίδες κάθε θεματικής ενότητας, ο σπουδαστής θα βρει μια σελίδα που περιλαμβάνει μια δραστηριότητα προφορικής έκφρασης, μία ακουστικής κατανόησης και ένα θέμα γραπτής έκφρασης, δραστηριότητες οι οποίες «ανακεφαλαιώνουν» όλα όσα έχει διδαχθεί στην ενότητα. Επίσης, μια σελίδα που επεξηγεί συνοπτικά τα γραμματικά φαινόμενα που εξετάστηκαν, παραπέμποντας στο αντίστοιχο και πιο λεπτομερές, όσον αφορά στη γραμματική, βιβλίο ασκήσεων, μία σελίδα με ασκήσεις γραμματικής και μια σελίδα με το θεματικό λεξιλόγιο κάθε ενότητας, το οποίο ο σπουδαστής καλείται να συμπληρώσει στη γλώσσα του με το πέρας της ενότητας.

Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης μια πληθώρα εικόνων, οι οποίες είναι προσεκτικά επιλεγμένες ώστε να αποτελέσουν αφορμή για συζήτηση στην τάξη.

Επιπλέον, σπουδαστής και καθηγητής, κάνοντας εύκολα και τελείως δωρεάν την εγγραφή τους στο primuseditions.com,  έχουν στη διάθεσή τους μια πλούσια «εργαλειοθήκη», η οποία περιλαμβάνει:

  • τα ακουστικά, ηχογραφημένα από φυσικούς ομιλητές της ισπανικής γλώσσας, τόσο από την Ισπανία όσο και από χώρες της ισπανόφωνης Αμερικής.
  • τα απόμαγνητοφωνημένα κείμενα των ακουστικών
  • οδηγό καθηγητή με πρακτικές σημειώσεις και συμβουλές
  • τις λύσεις των ασκήσεων
  • υποδείγματα των εκθέσεων 
  • τεστ ανά ενότητα
  • πίνακας 200 ρημάτων με τη σημασία τους και τις ιδιαιτερότητές τους σε όλους τους χρόνους

Το βιβλίο español puesto En práctica 1-Libro del alumno, σε συνδυασμό με το αντίστοιχο Libro de ejercicios, αποτελούν μια εξαιρετικά χρήσιμη και πρακτική μέθοδο για τα επίπεδα Α1-Β1, η οποία διευκολύνει τους σπουδαστές στη συστηματική και ευχάριστη μελέτη και αφομοίωση όσων μαθαίνουν, αλλά και τον καθηγητή, προκειμένου να διδάξει με άρτιο και αποτελεσματικό τρόπο την ισπανική γλώσσα και να εισαγάγει τους μαθητές στην προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης, στα αντίστοιχα επίπεδα.