OUR MISSION

Στην καρδιά της ταυτότητας των Primus Editions βρίσκεται η βαθιά δέσμευση της επιτυχίας τόσο των εκπαιδευτικών, όσο και των μαθητών. Είμαστε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη των εκπαιδευτικών ώστε να ξεχωρίζουν στον ρόλο τους, και να ενδυναμώσουμε τους μαθητές ώστε να βελτιώνονται στο εκπαιδευτικό τους ταξίδι.

OUR VISION

Οι Primus Editions είναι παρόντες στον χώρο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών από το 1991. Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε και να προσφέρουμε υλικό εκμάθησης υψηλής ποιότητας για την ιταλική και την ισπανική γλώσσα.

Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία των ξένων γλωσσών, είμαστε αφοσιωμένοι στην δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού που προσαρμόζεται στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας που εξελίσσεται συνεχώς. Στοχεύουμε να προσφέρουμε στον εκπαιδευτικό διδακτικό υλικό καθώς και μια μέθοδο που θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα σε εκείνον και τον μαθητή.

OUR STORY

Οι Primus Editions ιδρύθηκαν στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1990 από την Γιώτα Καπάτου. Η αγάπη της για την Ιταλία, την ιταλική γλώσσα και κουλτούρα αναγνωρίστηκε από την Ιταλική Δημοκρατία, η οποία της απένειμε τον τιμητικό τίτλο “Cavaliere dell’ Ordine della Stella Solidarietà Italiana”.

Από την ίδρυσή τους οι Primus Editions έχουν αφοσιωθεί στην δημιουργία υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού υλικού για την εκμάθηση γλωσσών, με ιδιαίτερη έμφαση στην ιταλική και ισπανική γλωσσική εκπαίδευση. Κατά την διάρκεια των χρόνων οι Primus Editions εξελίσσονται και προσαρμόζονται συνεχώς στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της γλωσσικής εκπαίδευσης.

Η αφοσίωσή μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό, αποτυπώνεται μέσα από την πολυετή συνεργασία με τους καθηγητές της ιταλικής και ισπανικής γλώσσας, καθώς και μέσω των αμέτρητων μαθητών που έχουν επιτύχει στις εξετάσεις γλωσσομάθειας χρησιμοποιώντας το υλικό μας.

Αυτή η επιτυχία αποτελεί απόδειξη της αποτελεσματικότητας των μεθόδων μας και της ανεκτίμητης συμβολής της αφοσιωμένης ομάδας μας από έμπειρους εκπαιδευτικούς/συγγραφείς, που έχουν συμμετάσχει ενεργά στην δημιουργία των εκπαιδευτικών μας υλικών.

Οι Primus Editions δεσμεύονται να εξακολουθήσουν να τηρούν την αφοσίωση τους στην πρωτοποριακή εκπαίδευση γλωσσών και στο μέλλον. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε συνεχώς το υλικό μας και να παρέχουμε καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας. Καθώς προχωράμε, εστιάζουμε σε προηγμένες παιδαγωγικές προσεγγίσεις που θα διασφαλίσει ότι παρέχουμε τους πιο αποτελεσματικούς και ενημερωμένους εκπαιδευτικούς πόρους σε μαθητές και καθηγητές.